NL: Top 3 blog posts NovemberOver deze gentlemen heb ik het al gehad in het artikel over PURE PR. Daarin vermeldde ik ook dat ze de Elle Style Award voor Beste Belgische blog gewonnen hadden. Je kan dus al raden waarom ik voor dit koos als nummer 1. Buiten de blog en hun PR bureau, hou ik ook van hen. Op de Style Awards was ik niet aanwezig, maar ik hoopte wel dat ze zouden winnen, want dat verdiende helemaal! De categorie over blogs was volledig nieuw, dus nog een reden om trots op te zijn. Andere categorieën zoals die van Beste Belgische Model ging naar Anouck Lepère, ook zij verdiende dit (je ziet haar tegenwoordig overal!). En nog een keertje, feliciteer ik Stijn & Tom, de mannen achter deze blog


Het blijft maar gaan, Belgische blogs blijven me verbazen! Dit is het verhaal over een jongeman...  een New Yorkse Belg die de wereld rondreist om achter de lens te staan. Ja, ik heb het over een super model, en nog een hete brok ook (sorry, moest er écht uit!!!). Momenteel zet hij als model de eerste stappen in de modewereld en dat doet hij natuurlijk is stijl. Niet alleen op vlak van mode, maar ook met wie hij de stappen zet. Foto's trekken op een feestje, dat doen jullie toch ook?! Maar staan er op die van jouw misschien Jessica Stam, Carine Roitfeld en/of Lara Stone?* Op die van onze Ceesie wel! Word jij uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Julia Roitfeld? Cesar Casier antwoordt hierop alvast 'ja'. Good looks terzijde... zijn naam klinkt ook leuk, niet? Anyways, dit is een tribute aan die mooie jongen achter de lens, ergens in de wereld. 


Drie plekjes in een artikel zoals deze kunnen gewijd worden aan één vrouw. Een vrouw met een garderobe zo groot als Central Station en dan hebben we het nog niet eens over haar schoenen! Stijlvol, gewaagd, klassiek, retro ... hoge hakken, platte schoentjes, platforms ... faux fur, leer, zijde. Ja, deze dame kan elke stijl aan. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze doet het! Het artikel waar ik het over heb is die van 'Thanksgiving in NY'. De stad is te koud voor een California girl zoals Karla, maar deze feestdag wist ze toch in stijl te vieren. De onderstaande foto verraste me even... hoe heeft ze met zo'n dunne, maar oh zo mooie, hakken kunnen stappen op de kasseien van NYC? Job well done, zou ik zo zeggen. Als ik kon kiezen, heette haar blog nu  al "Super Woman's closet"


* Behalve als je big bent in de mode-industrie en je leest dit!